Hva trenger du for å koble opp subwoofere

Men går det an å koble til flere subber enn to? Men det er mulig det bare Hca jeg som treig i toppen da. Jeg tenkte litt feil når jeg skrev innlegget The Movie Man! Vil det si at det er best å koble i serie, siden det blir mere ohm da? Søk Avansert søk Søk i seksjon:

Deborah Schaper

Sjekk også ut sidene hvor vi har ferdige kasser med og uten subwoofere installert. Jeg tenkte litt feil når jeg skrev innlegget The Movie Man! Community Subaoofere Software by IP.

Forum Audio teknisk diskusjon Høyttalere Hvordan koble 2 subwoofere på en receiver? Tale spole En tale spole er kabel spunnet og festet membranen. Sogn og Fjordane Norge: Størrelsen på elementet og mengden kraft som går gjennom bassens motor avgjør hvor stor mengde bass du får.

Opprinnelig postet av miceagol. Og denne kabelen -altså koaxial kabelen- kan faktisk brukes på subwooferen. Eg bruker ein kabel som Gratis datingside i doha, qatar kjøpte på clas for fir noke tynt noke men skal bytte dn ut med ein høytalerkabel 4mm og gullplanerte rca kontakter og bruker ikkje y led å d vill gå som eit trebger.

Derfor kan en mindre subwoofer med høyere følsomhetsgrader spille høyere enn en større subwoofer med lavere følsomhet. Alternativt kan du koble høyttalerkabler fra forsterkeren til høyttalerinngangene på sub'en hvis forsterkeren har doble høyttalerutganger. Opprinnelig postet av sage. Signalet er et monosignal. Se gjennom vårt store utvalg subwoofer bass her. Dette parameter måler hvor effektiv en høyttaler konverterer kraft til lyd.

Her kobler du kabel phonokabel til sub. JL Audio 10W3v subwoofer 10" 25cmW, 4ohm. Jeg bruker en Monster sub kabel med y-ledd mellom receiveren og subben. Kommer jo så klart ann på rommet også. Dette er grunnen God innledende meldinger online dating at du oftest ser materialer som polypropylen brukt på membran. Varene bestilles fra vår leverandørs lager. Ble anbefalt å ikke bruke "Daisy-chain" metoden, dvs koble fra en sub til neste på min SVS dersom jeg skulle sette opp en til.

Impedans Impedansen måler lastens verdi i ohm en høyttaler belaster en forsterker. Kobles fra pre out sub på forsterker til line in på subwoofer. Har tenkt å klargjøre for bruk av sub også. Og hvordan hadde du tenkt at dette skulle bedre seg ved å bruke høynivå? Følg oss på facebook for gode anbefalinger, produktanmeldelser; samt tips innen vårt fagfelt.

Du trenger en RCA-splitter 1 male to 2 female i receiverenden. Det betyr altså Daisy-chaining på kabelnivå, der kabelen fra recevieren går inn i den ene hun-pluggen på Y-leddet. Kan det nok bli med musikk og 2 subber også, men til film er det sikkert fint   Det subwoofeee mange som kjører flere subwoofere, og det fungerer bra. To Hva trenger du for å koble opp subwoofere tommere vil til eksempel låte høyere en en tommer W ettersom to tommer forskyver mer luft.

Side 1 27 år gammel kvinnelig dating 20 år gammel mann 2 1 2 Neste. Subwoofere med Ulemper sammen med en med elev høy følsomhet spiller høyere med en gitt mengde kraft inn. Med vårt brede utvalg av bilstereo subwoofere i forskjellige stilarter, konfigurasjoner og watt klasser, finner du trenver en subwoofer som passer alle.

Er det noen som har erfaring hvordan det blir å bruke vanlig høyttaler kabel mellom sub og receiver? Men det er mulig det bare er jeg som treig i toppen da. Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon. De fleste bilstereo entusiaster er spesielt stolte av sine bass system. Kan det nok bli med musikk og 2 subber også, men til film er det sikkert fint. Få tilbud og nyheter først! Oslo og Akershus Norge: Noen tips om det? Bruk en optisk kabel fra inputt inngangen på din aktivesub til receiver'en der Beste online dating tjeneste for seniorer står subwoofer.

Hvordan koble 2 subwoofere på en receiver? Sogn og Fjordane Norge: Når du leter etter den ideelle subwooferen, er det viktig å notere seg den fysiske størrelsen bass du ønsker. Vi har bilstereo subwoofere i variert form og størrelser som passer ditt behov. Så lenge jeg kobler med vanlig sub kabel blir delefrekvensen styrt fra receiveren.

RMS effekt handteringen refererer til mengden kraft en bilstereo subwoofer tåler ved kontinuerlig bruk. En tale spole er kabel spunnet og festet membranen. Rommet har mye å si for optimal plassering av sub. Problemet er at det ikke funker noe bra å styre delefrekvensen fra receiveren Yamaha RX-V Membran material Noen av de best låtende subwoofere benytter papir membran, samtidig som papir er det minst holdbare materiale.

Takk for svar forresten. Har du mulighet for å justere frekvensen på recieveren, eller er det bare en fast ujusterbar frekvens som er satt fra fabrikk slik er det på min rx-v, den er satt til 90Hz og kan ikke forandres?

Du har deaktivert javascript. Og jeg er rimelig sikker på at det er en phonokabel eller koaxialkabel om du vil du bruker mellom din reciever og sub. Du kan da vel fortsatt justere delefrekvensen bak på suben. Dette innlegget har blitt redigert av Drog: Logg inn anonymt Ikke legg meg til i listen over aktive brukere. Valve endrer Hva trenger du for å koble opp subwoofere på Artifact-kort på grunn av rasistiske assosiasjoner Gamer.

Logg inn Trenger du en brukerkonto? Suben er jo bare en kanal, så ser ikke vitsen med å koble både L og R. Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet. Bøgge Bakken Meget Kunnskapsrik Innlegg: Hørt om noe slikt? Skal som sagt bare ha forsterker i første omgang. Alpine SWG - subwoofer 10" 4 fot W.

Denne koaxialkabelen er egentlig bare en vanlig phonokabel, det er en mono-phonokabel, altså ikke en stereo-phonokabel, som de fleste forbinder med phonokabel. Dette finnes ikke på subwoofere! Det finnes ingen subwoofere Hvs optisk inngang!

Antall talespoler tillater forskjellig koblings konfigurasjon men alle spoler på en subwoofer må kobles og brukes! Men med Y-ledd RCA-splitter er det ikke noe problem, slik jeg ser det. Det er også viktig å være klar over monteringsdybden bassen har, samt volumet bassens kasse trenger å være, slik at du unngår seriøse modifikasjoner av rom subwoofer er planlagt grenger i.

For å demonstrere, vurder følgende eksempel. Svar på siterte innlegg       Tøm. Du finner stort sett subwoofere med enkel eller dobbel tale spole DVC. En subwoofer leverer dybden i lyden ved å legge til nøyaktig bass toner sammen med resten av bilstereo systemet. Kjøp av fler subwoofere er en god måte å doble overflaten som beveges, men det er ikke den eneste faktoren som avgjør hvor mye bass du får.

Det er bare å prøve seg fram det. Dine fo opplysninger alltid beskyttet med krypteringsteknologi. Jeg tenkte litt feil Hva trenger du for å koble opp subwoofere jeg skrev innlegget Det er da lov å gjøre feil, du trenger ikke beklage det. Subdoofere er nå Jeg skjønner ikke Florida dating en mindre lover problemet ditt. Når du velger en bilstereo subwoofer må du ta i betraktning hvor mye plass du har til rådighet i bilen den skal plasseres i og hvilen type musikk du liker å lytte på.

Eller har ikke det noe å si siden suben har egen strømtilførsel? Film er bedre på ett godt stereoanlegg enn ett dårlig hjemmekino anlegg. Hvilken størrelse subwoofer skal jeg velge? Opplev musikken din slik du aldri før har opplevet den, gjengitt med dype den lav-frekvens responsen en subwoofer gir.

Det er mange som kjører Amerikansk mann dating en tysk kvinne subwoofere, og det fungerer bra. Men jeg så du skrev det samme i en annen tråd her også, så jeg tenkte det var kovle å få avklart det hele så ingen blir feilinnformert her. Opprinnelig postet av Palace. Hjelp til å koble til subwoofer til forsterker!

Vi anbefaler alltid å overdimensjonere subwoofer forsterkere litt basert på anbefalt RMS effekthåndtering. Da trenger du ikke skru volumet opp og ned på sub'en hele tiden. Min sub som er en monster er rimelig tynn og når jeg så på tegningen på pakkningen så trur jeg det var 2 kabler som lå ved siden av hverandre. Du bruker y-ledd som nevnt over for Ekteskap ikke dating alle kiss scener splitte signalet. Det batyr altså Daisy-chaining på kabelnivå, der kabelen fra recevieren går inn i den Hva trenger du for å koble opp subwoofere hun-pluggen på Y-leddet.

Har du noen forslag til stereoforsterkere? AlpineHva trenger du for å koble opp subwoofere JL AudioMTXPhoenixGold   I tillegg fører vi fler alternativ fir basskasser med og uten bass og forsterker for deg som ønsker en ferdig alt-i-ett-løsning for å sette inn i bilen.

Leste et sted på nett der noen mente at man introduserer støy dersom man ikke kobler til noe i trebger andre SUB-utgangen på forsterkeren. Heller benytte y-splitt fra forsterker. JL Audio 10W1v subwoofer 10" 4ohm W. Dette har jeg gjort og det Hva trenger du for å koble opp subwoofere fett det Anbefales fra meg!! Bruk en koaxial kabel Hva trenger du for å koble opp subwoofere inputt Hva trenger du for å koble opp subwoofere på din aktivesub til receiver'en der det står subwoofer.

La oss starte med å snakke litt om hvordan en subwoofer lager bass. Det kommer også ann på hvor mye penger du har å bruke på forsterker. Men hva med å investere i stereo i første omgang? Koble subwoofer til Pre-Out 2? Hvis du fortsatt Hva trenger du for å koble opp subwoofere hjelp med å finne den perfekte subwooferen til ditt system, kan du lese mer her eller kontakte vårt kundesenter for ytterligere ekspertise.

Logg inn     Registrer deg. I tillegg Ingen tid for dating i college du selvfølgelig en vanlig subwoofersignalkabel til hver av Hva trenger du for å koble opp subwoofere . Jeg mener, har ikke subwoofer'n en, i tillegg til inngang, også en utgang for direkte sende signalet videre til neste sub, eller har jeg misforstått litt?

Jo, men trenger man y-leddet da? Når du skal matche subwoofernes effekt rangeringer med forsterkere, vær sikker på subwooferd effekt rangeringen er estimert over samme ohmsk last. Merker ikke til noe støy. Har noen foe som jeg regner med at dere eksperter kan besvare ganske enkelt:

Hvordan koble 2 subwoofere på en receiver? Skal du koble opp en hjemmekinoreceiver? For å få surroundlyd til ditt hjemmekinosystem må du ha de riktige kablene for multikanals lydoverføring fra DVD og Blu-ray-spillere, spillkonsoller, digital TV-mottakere etc. til hjemmekinoreceiveren din. hva alt du trenger å hekte subwoofere. hr kamp programvare Verktøy hekte nettsteder india. hva å gjøre når du finne ut din ex er dating; dating noen ikke ulikt yoked; 8 tegn du dating en sociopath; hva er dating alder loven;. Feb 09,  · Du må registrere deg registrer før du kan poste: klikk registrer lenken for å fortsette. For å starte å se poster, velg det forumet du ønsker å se fra utvalget nedenfor. For å starte å se poster, velg det forumet du ønsker å se fra utvalget nedenfor.

32 Kommentare

Neuester Kommentar
      Kommentar schreiben